1e Inspiciënt

Solliciteer nu

Theater Rotterdam zoekt een meewerkend leidinggevende (1e Inspiciënt)


Omvang: 38/40 uur

Over ons

Theater Rotterdam maakt en toont theater op het snijpunt van verschillende genres en disciplines. Op die manier geven wij uitdrukking aan de maatschappelijke onderwerpen en artistieke ontwikkelingen van deze tijd. Net als Rotterdam zijn wij altijd in beweging. Wij bevragen tradities en systemen, houden onszelf en anderen een spiegel voor. Theater Rotterdam viert diversiteit en brengt verschillende stemmen, perspectieven, theatervormen en talen samen.

Wat ga je bij ons doen

Als 1e-inspiciënt ben je (mede)verantwoordelijk voor:

  • De voorbereiding en technische realisatie van onze eigen producties, zowel op locatie als op tournee. Je reist daarbij door Nederland en soms daarbuiten.
  • De voorbereiding en technische realisatie van voorstellingen in de eigen zalen te Rotterdam
  • De dagelijkse coördinatie en aansturing van wisselende teams van professionele technici
  • Het opleiden en begeleiden van medewerkers.
  • Het gevraagd en ongevraagd adviseren van de technische producent en het afdelingshoofd, op het gebied theatertechniek, inzet en opleiding van medewerkers en het doen van investeringen.
  • Je brengt in het werk verbinding aan tussen de verschillende belanghebbenden in de verschillende disciplines. Je onderhoud daarbij intensief contact met collega’s op verschillende plekken in de organisatie.

Wat vragen wij

Je bent in de eerste plaats een gepassioneerd theatermens die past bij de hierboven beschreven taken. Je hebt daarnaast stevige ervaring als allround theatertechnicus. Bij voorkeur heb je ook behoorlijk wat reiservaring opgedaan. Je kent dus elk facet van de theatertechniek. Je kunt werken vanaf tekeningen en je weet hoe te werken met begrotingen en planningen. Je bent creatief en goed in het bedenken van technische oplossingen.

We zoeken iemand met een uitstekend oog voor verhoudingen tussen mensen. We vinden het belangrijk dat je het team inspireert en jij je op jouw beurt weer laat inspireren door het team. Zo helpen we elkaar verder. Crew Mentality noemen we dat!

Wat hebben wij te bieden

  • lerende organisatie, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
  • Unieke combinatie van werken voor reisproducties en schouwburg.
  • Afwisselende baan op twee bijzondere locaties in het centrum van Rotterdam.
  • Salaris gebaseerd op schaal VII van cao Toneel en Dans (max. €4690,- bruto bij een fulltime aanstelling)

Je kunt wat ons betreft zo snel als mogelijk bij ons beginnen. Wij denken aan een gemiddelde van 38 uur per week, maar andere omvang is bespreekbaar. Het betreft in eerste instantie een contract voor één jaar. Maar het is onze intentie om daarna een contract voor onbepaalde tijd aan te gaan.

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie vóór 1 maart 2024 via onderstaande link.

Heb je wat meer informatie nodig? Neem direct contact op met Sebas van Haperen via sebas.vanhaperen@theaterrotterdam.nl of 010-4044111.