Zelfstandig werkend kok

Over de functie
Jij gaat AAN van werken met eten en weet jouw passie en liefde voor koken over te brengen op het horecateam en jouw gasten. Jij bent een gestructureerde werker en draagt zorg voor een goed verloop van het kookproces van A tot Z in de artiestenfoyer van onze locatie TR25 Schouwburg.
In de artiestenfoyer serveren we lunch en diner aan de cast & crew van de voorstellingen en (kantoor)medewerkers. Je bereidt onze drank- en lunchkaart en serveert met hulp van onze horecamedewerker het diner op basis van reserveringen. Als zelfstandig werkend kok draai je de lunch en vervolgens plan en bereid je dagelijks twee gerechten die als diner geserveerd worden. Het horecateam is klein en hecht en bestaat uit 3 vaste medewerkers en een kleine groep inhuurkrachten.
Over de organisatie
Theater Rotterdam maakt en toont grenzeloos theater en geeft nieuwe makers en talenten de ruimte om zich te ontwikkelen. Op die manier geven wij uitdrukking aan de maatschappelijke onderwerpen en artistieke ontwikkelingen van deze tijd. Onze theaterproducties worden gemaakt voor podia en locaties in Rotterdam en reizen zowel nationaal als internationaal. Daarnaast programmeren wij per jaar meer dan 300 voorstellingen uit binnen- en buitenland, die te zien zijn in één van onze theaterlocaties in het centrum van Rotterdam.
Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze medewerkers en de ideeën die zij hebben. Wij geloven in crew mentality; een filosofie die uitgaat van gelijkwaardige samenwerking. Want verrassende inzichten en innovatieve oplossingen komen bij ons voort uit een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Wij bieden gelijke kansen voor iedereen en willen een open organisatie zijn waar mensen zich prettig en veilig voelen. Waar oudere collega’s kennis delen met jongere collega’s én andersom. Each one teach one.
Wat je doet
Je plant en bereidt zelfstandig lunch en diner. Het diner bestaat tenminste uit één vega maaltijd plus een andere keus.
Je begint je shift met het draaien van de lunch, hierna begin je aan de voorbereidingen voor het diner.
Je denkt mee over de samenstelling van de menukaart.
Je sluit aan bij het teamoverleg, medewerkersbijeenkomsten en trainingen en/of cursussen, die aangeboden worden door Theater Rotterdam.
We vragen
Je begrijpt een breed scala aan culinaire tradities en smaken en kunt van daaruit diverse menu’s samenstellen.
Je bent creatief en kunt zelf menu’s bedenken en bereiden.
Je werkt zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit.
Je bent in het bezit van HACCP en hebt een goede kennis over hygiënisch werken.
Je vindt het leuk om in een culturele, kunstzinnige omgeving te werken
Je bent flexibel in je beschikbaarheid en vindt het niet erg om in het weekend te werken. De artiestenfoyer is open op basis van aanvraag, jouw inzet wisselt dus per week. Onze standaard werktijden voor de koks zijn van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur.
We bieden
Salaris gebaseerd op schaal 4 van de Cao Toneel en Dans (tussen de € 2.647,- en € 3.410,- bruto per maand op basis van fulltime aanstelling, inschaling wordt gebaseerd op opleiding en/of ervaring). We hebben de voorkeur voor een aanstelling in loondienst, freelance is bespreekbaar.
Werken in een klein hecht team met ruimte voor jouw eigen creativiteit.
Ruimte voor eigen inbreng in de menukaart, de gerechten/recepten en werkprocessen.
Meer dan 450 voorstellingen en projecten van TR per seizoen die je gratis mag bezoeken.
Een baan bij een vernieuwende theaterorganisatie met spannende en talentvolle makers, internationale programmering en verdiepende programma’s.
Vragen?
Voor vragen over de vacature kan je terecht bij personeelszaken via team TeamPO@theaterrotterdam.nl
We ontvangen graag je sollicitatie via onderstaande button.